Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Όπως ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου, δικαιούστε να αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την αγορά τους.

Μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα από το οποίο κάνατε την παραγγελία σας, ανατρέχοντας στον λογαριασμό σας, “Παραγγελίες” ή ανατρέχοντας στα email επιβεβαίωσης / αποστολής της παραγγελίας σας. Έπειτα, επικοινωνείστε μαζί μας, με όποιον διαθέσιμο τρόπο και δηλώστε την επιθυμία σας για υπαναχώρηση.

Όροι Επιστροφής

Για να επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβετε, αλλά αποφασίσατε να μην κρατήσετε ισχύουν τα κάτωθι:

  • Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς
  • H συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί (προστατευτική ζελατίνη, αυτοκόλλητα ανοίγματος, καπάκια ασφαλείας κ.λ.π.) και πρέπει να είναι στην κατάσταση που τα παραλάβατε.

Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει :

  • Να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας.
  • Να συσκευάσετε καλά το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας το αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι η επιβάρυνση ή όχι των εξόδων αποστολής, περιγράφεται στην Πολιτική Επιστροφής.
  • Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα, θα κάνουμε τον έλεγχο τήρησης των παραπάνω όρων και θα διαπιστώσει αν το προϊόν είναι στην ίδια κατάσταση που απεστάλει ή αν έχει επιστραφεί σε κακή κατάσταση.
  • Τέλος, θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας για την ολοκλήρωση της επιστροφής χρημάτων ανάλογα με τον τρόπο που κάνατε την πληρωμή σας. Αν πληρώσατε μέσω αντικαταβολής, θα πρέπει να δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων σας εντός 72 ωρών από την παραλαβή. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρεθούν όποια κόστη ορίζονται στην Πολιτική Επιστροφής του καταστήματος καθώς και το κόστος των προϊόντων / εξαρτημάτων που τυχόν επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση.
Λογαριασμος
Αγαπημένα
Login
Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Κυλίστε επάνω
Arrow

Το καλάθι μου 0